Vad är remarketing?
Remarketing ska få kunder att komma tillbaka till din sida och slutföra en beställning som de tidigare påbörjat. Kunder som inte slutförde sin beställning får därför ett påminnelsemejl. Mejlet innehåller en länk som tar kunden tillbaka till sidan där beställningen kan slutföras.
Med ett PRO-konto kan du nu återknyta kontakten med kunder som av olika skäl har övergett sina beställningar.
För att funktionen ska fungera måste e-postadressen förstås vara obligatorisk i beställningsprocessen. Dessutom måste kunden ha angett sin e-postadress innan hen lämnar sidan. Om kunden klickar på knappen ”Avbryt beställningen” på sidan omfattas beställningen inte av remarketing.
Detaljerad information finns i användarhandboken.




