Ce este remarketingul?
Remarketingul îi încurajează pe clienți să revină pe pagina dumneavoastră și să finalizeze comanda începută anterior. În acest scop, clienții care nu și-au finalizat comanda primesc un e-mail de reamintire. E-mailul conține un link care îi duce înapoi pe pagina unde pot finaliza comanda.
Titularii de conturi PRO pot acum să-i readucă pe clienții care, din diverse motive, și-au abandonat comenzile.
Desigur, pentru ca funcția să funcționeze, adresa de e-mail trebuie să fie obligatorie în procesul de comandă. În plus, clientul trebuie să-și introducă adresa de e-mail înainte de a părăsi pagina. Dacă clientul apasă butonul „Anulează comanda” pe pagină, comanda respectivă nu va fi luată în considerare pentru remarketing.
Informații detaliate găsiți în ghidul utilizatorului.




