Mi az a remarketing?
A remarketing célja, hogy az ügyfeleket visszacsábítsa az oldalára, és befejezzék a korábban elkezdett rendelést. Ehhez azok az ügyfelek, akik nem fejezték be a rendelésüket, emlékeztető e-mailt kapnak. Az e-mailben egy link található, amely visszavezeti az ügyfelet arra az oldalra, ahol befejezheti a rendelést.
A PRO fiókkal rendelkezők mostantól újra megszólíthatják azokat az ügyfeleket, akik valamilyen okból félbehagyták a rendelésüket.
A funkció működéséhez természetesen kötelezővé kell tenni az e-mail-cím megadását a rendelés során. Emellett az ügyfélnek meg kell adnia az e-mail-címét, mielőtt elhagyja az oldalt. Ha az ügyfél az oldalon a „Megrendelés törlése” gombra kattint, az adott rendelésre nem vonatkozik a remarketing.
A részleteket a felhasználói kézikönyvben találja.




